-2.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
supernova

Lijepa gesta božićne donacije: 30.000 kuna Odjelu za otorinolaringologiju
L

Centri SUPERNOVA Koprivnica i Varaždin od početka svojeg djelovanja 2008. godine usko su implementirani u suživot svoje zajednice.

Ne propustite

Kao i obično, na kraju poslovne godine trgovački centar Supernova ne zaboravlja svoje sugrađane, stoga je kratkim susretom u uredu Uprave upriličena simbolična primopredaja donacije Odjelu za otorinolaringologiju Opće bolnice u Varaždinu. Donaciju je preuzeo u ime Odjela za otorinolaringologiju doktor medicine Domagoj Butigan, specijalist otorinolaringolog i subspecijalist audiolog, a predala upraviteljica Patricija Tkalčec, sveučilišna specijalistica ekonomije, profesorica i magistra hrvatskog jezika i književnosti te njemačkog jezika i književnosti.

- Oglas -

Donacija se odnosi na potrebne artikle kao što su novi radni stolovi, blagovaonske stolice, komode, vitrine, trosjedi, uredska oprema, kuhinjski aparati i monitor za operacijsku salu te će svakako doprinijeti tome da se pacijenti, medicinske sestre i liječnici u ovim izazovnim vremenima ugodnije osjećaju. Donirani artikli kupljeni su u lokalima JYSK i ELIPSO.

Strateški koncept prepoznavanja potreba sugrađana

Skroman i humanitaran primjer dobre suradnje s lokalnim organima u ovim izazovnim vremenima SUPERNOVA je pokazala kroz prošlogodišnju gestu donacije opreme i uređaja za Opću bolnicu Tomislav Bardek u Koprivnici i Odjelu za kirurgiju Opće bolnice u Varaždinu od ukupno gotovo 50 tisuća kuna, jednako kao i kroz donaciju sredstava Odjelu za neonatologiju i JIL novorođenčad u ukupnoj vrijednosti od više od 20 tisuća kuna, a kroz darivanje podržava i rad udruga za osobe s invaliditetom.

Centri SUPERNOVA Koprivnica i Varaždin od početka svojeg djelovanja 2008. godine usko su implementirani u suživot svoje zajednice. Naime, ulažu u restrukturizacije poslovnih prostora na građevinskoj površini od 112.000,00 kvadratnih metara, kako bi svojim kupcima naše i svih susjednih županija omogućili praktičnu, brzu i jednostavnu kupovinu prilagođenu financijskim mogućnostima svake obitelji u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Poticanje razvoja lokalne zajednice kroz uspješno poslovanje centra
- Oglas -

SUPERNOVA je unazad punih 14 godina naš jedini gradski trgovački centar, koji po jedinstvenoj konceptualnoj arhitekturi i po svome poslovnome uspjehu stabilno i kontinuirano daje pozitivan gospodarski primjer lokalnoj zajednici te zapošljava više od 200 djelatnika na objektu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti