supernova

Lijepa gesta božićne donacije: 30.000 kuna Odjelu za otorinolaringologiju

Centri SUPERNOVA Koprivnica i Varaždin od početka svojeg djelovanja 2008. godine usko su implementirani u suživot svoje zajednice.

11:55h
0

Kao i obično, na kraju poslovne godine trgovački centar Supernova ne zaboravlja svoje sugrađane, stoga je kratkim susretom u uredu Uprave upriličena simbolična primopredaja donacije Odjelu za otorinolaringologiju Opće bolnice u Varaždinu. Donaciju je preuzeo u ime Odjela za otorinolaringologiju doktor medicine Domagoj Butigan, specijalist otorinolaringolog i subspecijalist audiolog, a predala upraviteljica Patricija Tkalčec, sveučilišna specijalistica ekonomije, profesorica i magistra hrvatskog jezika i književnosti te njemačkog jezika i književnosti.

Donacija se odnosi na potrebne artikle kao što su novi radni stolovi, blagovaonske stolice, komode, vitrine, trosjedi, uredska oprema, kuhinjski aparati i monitor za operacijsku salu te će svakako doprinijeti tome da se pacijenti, medicinske sestre i liječnici u ovim izazovnim vremenima ugodnije osjećaju. Donirani artikli kupljeni su u lokalima JYSK i ELIPSO.

Strateški koncept prepoznavanja potreba sugrađana

Skroman i humanitaran primjer dobre suradnje s lokalnim organima u ovim izazovnim vremenima SUPERNOVA je pokazala kroz prošlogodišnju gestu donacije opreme i uređaja za Opću bolnicu Tomislav Bardek u Koprivnici i Odjelu za kirurgiju Opće bolnice u Varaždinu od ukupno gotovo 50 tisuća kuna, jednako kao i kroz donaciju sredstava Odjelu za neonatologiju i JIL novorođenčad u ukupnoj vrijednosti od više od 20 tisuća kuna, a kroz darivanje podržava i rad udruga za osobe s invaliditetom.

Centri SUPERNOVA Koprivnica i Varaždin od početka svojeg djelovanja 2008. godine usko su implementirani u suživot svoje zajednice. Naime, ulažu u restrukturizacije poslovnih prostora na građevinskoj površini od 112.000,00 kvadratnih metara, kako bi svojim kupcima naše i svih susjednih županija omogućili praktičnu, brzu i jednostavnu kupovinu prilagođenu financijskim mogućnostima svake obitelji u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Poticanje razvoja lokalne zajednice kroz uspješno poslovanje centra

SUPERNOVA je unazad punih 14 godina naš jedini gradski trgovački centar, koji po jedinstvenoj konceptualnoj arhitekturi i po svome poslovnome uspjehu stabilno i kontinuirano daje pozitivan gospodarski primjer lokalnoj zajednici te zapošljava više od 200 djelatnika na objektu.