22.9 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Novosti

Lijepe vijesti stižu iz Doma zdravlja Ludbreg, nabavljen je novi digitalni RTG uređaj vrijedan više od 97.000 eura
L

U sklopu projekta Telecordis Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu postavljena i medicinska i računalna oprema potrebna za pružanje usluga EKG holtera, holtera tlaka, spirometrije i 12 kanalnog EKG na lokacije Novi Marof, Ivanec i Ludbreg

Ne propustite

Gradonačelnik Grada Ludbrega, Dubravko Bilić u pratnji župana Varaždinske županije Anđelka Stričaka obišli su Dom zdravlja Ludbreg.

Uz gradonačelnika i Župana, Dom su posjetili predsjednik Gradskog vijeća Grada Ludbrega Darko Jagić, vijećnik Gradskog vijeća Grada Ludbrega Goran Križanić, županijski vijećnici Brankica Kovaček, pročelnica županijskog Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Ljubica Božić i zamjenice ravnatelja Doma zdravlja Varaždinske županije Barbara Krizman Vuhinec, doktor medicine.

Samim obilaskom uvjerili su se u rad Doma zdravlja, porazgovarali s pacijentima te liječnicima.

– Nabavljen je novi digitalni RTG uređaj vrijednosti više od 97.000 EUR, zatim nabavljen je EKG uređaj, u postupku izrade je i glavni projekt za energetsku obnovu lokacije Ludbreg u vrijednosti od 32.187,50 eura, a za Ludbreg, kao jedan od gradskih središta u županiji planirano je i sestrinsko savjetovalište. Razmatramo i mogućnost popunjavanja ove velike zgrade dodatnim sadržajima koji bi koristili stanovnicima kao što je dnevni centar za starije i nemoćne osobe. Radi se i na unutrašnjem uređenju doma kao i o stalnim nabavkama potrebnih dijagnostičkih uređaja i aparata.Uglavnom od 2021. do svibnja ove godine u Ludbreški Dom zdravlja uloženo je preko 226 tisuća eura – rekao je župan.

FOTO: Grad Ludbreg

Gradonačelnik Grada Ludbrega Dubravko Bilić izrazio je zadovoljstvo te mu je drago što je župan sa suradnicama posjetom Dom zdravlja.

– Drago nam je da je župan sa suradnicima posjetio Dom zdravlja Ludbreg i razgovarao s pacijentima, vidio kakvo je stanje i nadamo se da će Županija odraditi sve potrebno i osigurati nam liječnike kako bi građani bili zadovoljniji i sigurniji u liječničku skrb – ističe Bilić.

FOTO: Grad Ludbreg

Doktorica, Barbara Krizman Vuhinec, naglasila je kako je razina kvalitete zdravstvene zaštite na području cijele Županije iznimno porasla na zadovoljstvo svih pacijenata, ali i djelatnika u zdravstvu.

-Zadnjih nekoliko mjeseci ulažemo velik trud u kvalitetu pružanja zdravstvene zaštite na području cijele Varaždinske županije, pa tako i grada Ludbrega. Iznimno mi je drago što i radiološka djelatnost ima doprinos u tome. Ne samo što se tiče novijih dijagnostičkih uređaja već i kolegom Adrianom Morencey specijalistom radiologije koji je nedavno položio specijalistički ispit i moći će započeti rad u novouređenim prostorijama.

Treba naglasiti kako je u sklopu projekta Telecordis Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu postavljena i medicinska i računalna oprema potrebna za pružanje usluga EKG holtera, holtera tlaka, spirometrije i 12 kanalnog EKG na lokacije Novi Marof, Ivanec i Ludbreg.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nakon očevida

FOTO/VIDEO Krš i lom na raksrižju izazvao 72-godišnjak, drugi vozač je u bolnici, evo detalja

Poznati su detalji jučerašnjeg sudara na vrlo prometnom koprivničkom raskrižju. Kako javlja policija, u 8.25 nesreća se dogodila na raskrižju...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×