28.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ljetne igre na Cerinama oduševile brojne mališane
L

Ne propustite

Ovogodišnje ljetne igre na koprivničkim bazenima Cerine oduševile su brojnu djecu.  Njih više od 150, od 27. – 30.06.,  natjecalo se u raznim disciplinama – tko brži u čamcu na vodi, skok u vis i skok u dalj na vodi, utrka na luftićima, delfin štafeta, zarobljeno plivanje u dvoje, kayak polu, velikoj stjeni, twisteru i niz drugih poligona.

Djeca su pokazala svoje vještine, brzinu i spretnost, a najveće oduševljenje bio je veliki aqutrack poligon na plivačkom i rekreacijskom bazenu koji je gotovo začarao svu prisutnu djecu.

Zadnji dan igara pobjednicima su uručene diplome i medalje, a oni najbolji osvojili su i vrijedne nagrade Podravke, Pink pantera, Kockice, Šarenog dućana, Superprinta , dok su svi sudionici dobili poklon paket iznenađenja.

-Ovo su do sada najbolje igre – čulo se iz usta zadovoljne djece kao i njihovih roditelja,  što je za bazene Cerine velika pohvala.

Plan je da se na sljedećim zimskim igrama poligon montira na više dana kako bi se djeca kroz igru i razonodu poticala na bavljenje sportom i vježbanje kao i na zabavu i druženje sa vršnjacima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

INSPIRATIVNO I POUČNO

FOTO Koprivničku knjižnicu popunili ljubitelji TEDxKoprivnicaLibrary konferencije

Ove je subote koprivnička, ali i šira publika ponovno imala priliku upoznati zanimljive govornike i inspirirati se njihovim jedinstvenim...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×