4.6 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ljetni programi u koprivničkoj knjižnici ovog tjedna
L

Ne propustite

Knjižnica i čitaonica ”Fran Galović” Koprivnica pripremila je i u kolovozu mnoštvo programa za djecu i odrasle.

U ponedjeljak, 3.8.2015. od 17.30 do 18.30 sati u Dječjem odjelu održavat će se Pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje. Marta Kečanović, odgojiteljica, pričat će priču ”Čarapica pričalica”.

U četvrtak, 6.8.2015. s početkom u 13.00 sati održat će se radionica za djecu osnovnoškolske dobi ”Mreža plus – istraži korisne web alate i aplikacije”. U radionici djeca će naučiti kako pretraživati i vrednovati informacije te služiti se web 2.0 alatima.

U radno vrijeme Knjižnice će se održavati čitaonica na otvorenom i prodaja otpisanih knjiga, a u Dječjem odjelu korisnici mogu sudjelovati u kompjutorskim radionicama, video projekcijama, glazbenim slušaonicama, posuditi kovčežiće iznenađenja ”Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom”, ”Igraj se i uči”, posuditi torbice za učenje stranih jezika, sudjelovati u nagradnom online glazbenom kvizu i u izboru za naj-slikovnicu ljeta.

Ljetno radno vrijeme Knjižnice od 23.6. do 28.8. je ponedjeljkom i utorkom od 12.00 do 19.00 sati, srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00 do 15.00 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

FOTO Čitateljici netko udario automobil i pobjegao: “Voziš dijete u školu i nađeš razbijen auto”

Neugodno iskustvo imala je naša čitateljica jučer pokraj koprivničkog Domoljuba, a ishod svega je šteta na automobilu. Kako nam je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×