projekcije filmova

Ljetno kino dolazi u Ferdinandovac, Kalinovac, Kloštar i Sesvete! Za sve zaslužni TZ područja Dravski peski i Pekara i trgovine Dergez

Točan raspored, vrijeme i mjesto održavanja te naslovi filmova biti će objavljeni naknadno kada za projekciju istih dobijemo suglasnosti.

11:28h
0
Ilustracija // Foto: Marko Horvat

Turistička zajednica područja Dravski peski i Pekara i trgovine Dergez  tijekom mjeseca srpnja organizirat će projekciju filmova na otvorenom.

Projekcije filmova planirane su za 10., 17., 24. i 31. srpanj ove godine i to na području općina u sastavu Turističke zajednice: U Ferdinandovcu, Kalinovcu, Kloštru Podravskom i Podravskim Sevetama. U slučaju lošeg vremena, projekcija filma će se održati u mjesnom društvenom domu prema rasporedu.

Točan raspored, vrijeme i mjesto održavanja te naslovi filmova biti će objavljeni naknadno kada za projekciju istih dobiju suglasnosti.

– Drago nam je da smo dogovorili suradnju s Pekarom i trgovinama Dergez te vjerujemo kako će svi mještani i posjetitelji biti zadovoljni ovom ponudom. Ulaznice se neće naplaćivati, a za sve ćemo pripremiti besplatno piće i kokice – rekao je Alen Janći iz TZ područja Dravski peski.

Ljetno kino nije jedini projekt na kojem surađuju, za kraj kolovoza planiraju napraviti i biciklijadu po Podravini. Upravo zato nadaju se da će im epidemiološke mjere to dozvoliti i da će sve ići po planu.

čitam...