Nagradnjača

LJETO NA ŠODERICI Imamo ulaznice za Udavače, dođite na otvorenje sezone predstava!

Predstave se izvode na jezeru Šoderica, a u slučaju lošeg vremena predstava će biti izvedena u dvorani Domoljub u Koprivnici.

10:30h
0
Foto: Matija Gudlin

Ljeto na Šoderici počinje u četvrtak, a pripremljena je predstava koja će bez sumnje oduševiti gledatelje.

Riječ je o predstavi “Udavače” Hit Teatra, a portal ePodravina za svoje čitatelje ima dva puta po dvije ulaznice. Kako biste ih osvojili, pratite upute na našem Facebook profilu!

– Najnovija predstava Hit Teatra „Udavače“ britkim i zaigranim humorom svjetla reflektora baca na moderna vjenčanja i propitkuje široku lepezu različitih svadbi, kao i višeslojne razloge koje pojedince dovode do onog ‘sudbonosnog da’. Od romskog vjenčanja s osebujnim običajima i pravilima, vjenčanja iz vedra neba luckaste bakice u poznim godinama koja se na vječnu ljubav zaklinje u blještavom Las Vegasu, pa sve do jedne neobične svadbe iz koristi radi financijskog poticaja OPG-a, čak petnaest šarolikih likova iz svakodnevnog života koji je uvijek pun (ne)ugodnih iznenađenja utjelovljuje izvrstan glumački trio – Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Erna Rudnički  donoseći hipnotizirajuću magiju kazališta koja će vas i zabaviti i zamisliti – kažu o predstavi.

Ulaznice za predstave bit će u prodaji po cijeni od 40 kn.

Predstave se izvode na jezeru Šoderica, a u slučaju lošeg vremena predstava će biti izvedena u dvorani Domoljub u Koprivnici.

6. LJETO NA ŠODERICI – RASPORED:

9.7.        UDAVAČE – HIT Teatar u 20:30 sati

16.7.      RINGIŠPIL – premijera – Kerekesh Teatar u 20:30 sati

23.7.      IMOVINA – premijera – Kerekesh Teatar u 20:30 sati

30.7.      POD HITNO NA HITNU – Kerekesh Teatar u 20:30 sati

9.8.        BIBI I BUBI – Kerekesh Teatar u 18:00 sati

9.8.        IZBORI VU GRUNTOVCU – KUD Gruntovec u 20:30 sati

Prodaja ulaznica: FOTO Lenišće iz Koprivnice, Mosquito beach bar (Šoderica), caffe bar Kaktus Koprivnica i od 19:00 sati na ulazu prije predstave.

U pretprodaji će biti 90 ulaznica, a ulaznice su već u pretprodaji.

čitam...