7.9 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ljeto na Šoderici // U četvrtak druga predstava Kerekesh Teatra – Ufuraj se i pukni
L

Ne propustite

Predstava će se održati na otvorenom ispred Mosquito beach bara i bivšeg restorana Tomislava, a počinje u 21 sat. Premijera predstave Ufuraj se i pukni održana je u ožujku 2012. godine, a dosad je odigrana više od 80 puta. Ove godine osvojila je drugu nagradu publike na Festivalu pučkog teatra Omišalj – Čavle.

U sklopu Ljeta na Šoderici u četvrtak će se održati druga od predviđenih pet predstava varaždinskog Kerekesh Teatra, koji program na najpoznatijem podravskom jezeru zajednički provodi s Udrugom mladih Koprivnice, a sve uz potporu Općine Legrad.

U drugoj predstavi pod nazivom Ufuraj se i pukni glume Ljubomir i njegov sin Jan Kerekeš, te Zoran Pribičević. Autor teksta i režije je stariji Kerekeš.

Kao i svaki put, predstava će se održati na otvorenom ispred Mosquito beach bara i bivšeg restorana Tomislava, a počinje u 21 sat.

Premijera predstave Ufuraj se i pukni održana je u ožujku 2012. godine, a dosad je odigrana više od 80 puta. Ove godine osvojila je drugu nagradu publike na Festivalu pučkog teatra Omišalj – Čavle.

Dolazak publike u kazališni prostor na Šoderici predviđen je za 20.30 sati. Cijena ulaznice je 40 kuna, a kupiti se može u Mosquito baru na Šoderici, u caffe baru Kaktus u Koprivnici i na ulazu kazališnog prostora prije same predstave, od 19 sati.

Ključna riječ, koja bi i ovaj put trebala privući velik broj posjetitelja na Šodericu, jest – pukni (od smijeha).

Ukratko o predstavi (izvor Kerekesh Teatar):

Uvijek aktualna komedija koja na specifičan način progovara o dva brata na životnoj prekretnici. Što studirati i zašto, odluka pada na studij glume. Uz pomoć susjeda Črčeka, “supervizora” koji voli malo puno popiti, Krunoslav i Zoran kreću u nemoguću misiju… U samo jednom danu pripremaju se za dan odluke i ništa nije na njihovoj strani. Baš ništa.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kulturno događanje

FOTO/VIDEO Brojni ljubitelji umjetnosti došli na otvorenje izložbe Stjepana Kečkeša u Virju, evo kako je bilo

Stjepan Kečkeš, slikar iz Virja, posebna je pojava naivnog slikarstva. To je i jedan od povoda zašto je u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×