EPODRAVINA DARUJE TRI SRETNIKA

Ljubitelje adrenalina i sportskog spektakla vodimo na uzbudljivu motocross utrku u Kozarevac

Procedura je jednostavna, lajkaj pa šeraj objavu i naravno, označi koga još častiš uživancijom u vratolomijama na dva kotača.

15:30h
0
Foto: Dražen Nađ
Foto: Dražen Nađ

Dobra vijest za sve zaljubljenike u adrenalin i motocross. U Kozarevcu se ovog vikenda održava tradicionalna motocross utrka, a Epodravina vas daruje ulaznicama. 


Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu održava se u nedjelju, 27 . rujna 2020. godine na motocross stazi “Karasov brijeg”, a mi vam pružamo šansu da iz prve ruke uživate u ovom atraktivnom spektaklu i vožnji najboljih Hrvatskih i inozemnih vozača.

Motocross u Kozarevcu pravi je mamac za one željne adrenalina, zabave i pravog sportskog spektakla i svake godine preko tisuću posjetitelja dođe pogledati najbolje vozače iz Hrvatske, Slovenije i ostalih europskih zemalja. Budite i vi jedan od njih. 

Staza „Karasov brijeg“ u Kozarevcu višestruko je nagrađivana za najbolju pripremu i organizaciju utrke u Hrvatskoj, a 2011. godine bili su i domaćini Europskog prvenstva u motocrossu.

Igrajte se s nama na našoj Facebook stranici. Nagrađujemo tri sretnika, svakoga sa dvije karte. Procedura je jednostavna: lajkaj i šeraj objavu i naravno, označi koga još vodiš na nezaboravnu uživanciju u vratolomijama na dva kotača. Također, potrebno je ‘lajkati’ Facebook stranicu ePodravine i TZ područja Dravski peski. 

Igramo se do petka kada ćemo objaviti imena sretnih dobitnika.

čitam...