4.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
potpisan ugovor

Ljubitelji sporta dolaze na svoje, uređuje se prostor kraj nogometnog igrališta u Koprivničkom Ivancu
L

Stručni nadzor nad izvođenjem predmetnih radova obavljat će Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Igor Kolar iz Koprivnice, a cijena nadzora iznosi 3.759,73 kn s PDV-om

Ne propustite

Ovih je dana potpisan ugovor s poduzećem Protekt standard j.d.o.o. iz Varaždina, a vezano uz nastavak konačnog uređenja sportskog objekta kod nogometnog igrališta u Koprivničkom Ivancu.

- Oglas -

Radovi koji će uskoro započeti obuhvaćaju postavljanje PVC stolarije i izradu fasade na cijelom objektu, a ukupna vrijednost radova iznosi 248.456,25 kn s PDV-om.

Bitno je napomenuti da se radovi dijelom financiraju iz odobrenih sredstava putem natječaja LAG-a Podravina, unutar tipa operacije 7.4.1. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti, te povezanu infrastrukturu”, koji se provodi putem lokalnih razvojnih strategija (LRS) odabranih LAG-ova unutar podmjere 19.2. “Provedba operacija unutar CLLD strategije”, u iznosu od 132.710,21 kn, dok će ostatak iznosa općina financirati iz vlastitih sredstava.

Stručni nadzor nad izvođenjem predmetnih radova obavljat će Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Igor Kolar iz Koprivnice, a cijena nadzora iznosi 3.759,73 kn s PDV-om.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ZONA KOPRIVNIČKI IVANEC

Pored Danice ‘niče’ polje solarnih panela, prije dvije godine kupila ga je tvrtka iz Vinkovaca, pitali smo ih u kojoj je fazi izgradnja i...

Prije desetak dana pisali smo o tvrtki iz Koprivničkih Bregi, koja je u Poduzetničkoj zoni Koprivnički Ivanec kupila jedno...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti