15.4 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
potpisan ugovor

Ljubitelji sporta dolaze na svoje, uređuje se prostor kraj nogometnog igrališta u Koprivničkom Ivancu
L

Stručni nadzor nad izvođenjem predmetnih radova obavljat će Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Igor Kolar iz Koprivnice, a cijena nadzora iznosi 3.759,73 kn s PDV-om

Ne propustite

Ovih je dana potpisan ugovor s poduzećem Protekt standard j.d.o.o. iz Varaždina, a vezano uz nastavak konačnog uređenja sportskog objekta kod nogometnog igrališta u Koprivničkom Ivancu.

Radovi koji će uskoro započeti obuhvaćaju postavljanje PVC stolarije i izradu fasade na cijelom objektu, a ukupna vrijednost radova iznosi 248.456,25 kn s PDV-om.

Bitno je napomenuti da se radovi dijelom financiraju iz odobrenih sredstava putem natječaja LAG-a Podravina, unutar tipa operacije 7.4.1. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti, te povezanu infrastrukturu”, koji se provodi putem lokalnih razvojnih strategija (LRS) odabranih LAG-ova unutar podmjere 19.2. “Provedba operacija unutar CLLD strategije”, u iznosu od 132.710,21 kn, dok će ostatak iznosa općina financirati iz vlastitih sredstava.

Stručni nadzor nad izvođenjem predmetnih radova obavljat će Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Igor Kolar iz Koprivnice, a cijena nadzora iznosi 3.759,73 kn s PDV-om.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×