Lopov iz pet kafića ukrao polog, a usput i bicikl i novčanik

12:46h
0
ilustracija

Da je 21-godišnjak s područja Varaždinske županije provalio u čak pet ugostiteljskih objekata i ukrao novac, otuđio bicikl iz dvorišta i novčanik iz auta, sumnja koprivnička policija.

Policijski skužbenici su dovršili kriminalističko istraživanje te je protiv njega podnijeto posebno izviješće za tešku krađu provaljivanjem. Čini se da su mu kafići najčešća meta, jer je u njih provalio sedam puta. Sumnja se da je lani provalio u kafić na Florijanskom trgu u Koprivnici i otuđio polog od 1000 kuna. Svoje je pohode nastavio i ove godine te je u travnju provalio u kafić u ulici Hrvatske državnosti, a u lipnju u drugi u ulici Josipa Vargovića, gdje je opet uzeo 1000 kuna. U kolovozu je krenuo dalje te je čak tri puta provalio u kafić u ulici Ante Starčevića, gdje je uzeo polog od 1200 kuna, a istoga je mjeseca provalio u ugostiteljski objekt u ulici Ivana Generalića.

No, nije stao samo na novcu, već je u Koprivnici iz tuđeg dvorišta ukrao bicikl vrijedan 2800 kuna, koji je vraćen vlasnici.

Ujedno se sumnja i da je također u Koprivnici, iz nezaključanog auta ispred obiteljske kuće otuđio novčanik s dokumentima i istoga dana pokušao na bankomatu podići novac, ali bezuspješno.

Loading...