Lopov odnio novac iz kuće u Virju, drugi u Koprivnici ukrao skupocjeni bicikl

13:43h
0
Đurđevački kontakt-policajac u preventivnoj akciji // Foto: PU koprivničko-križevačka

Pokušaj teške krađe provaljivanjem zabilježen je u razdoblju od 12. do 17. ožujka u vinogradima kod Subotice Podravske, gdje je nepoznati počinitelj provalio u prostorije vikendice, no nije ništa otuđio.

Jučer u prijepodnevnim satima u Virju nepoznati počinitelj je iz kuće otuđio novac. Vlasnica je oštećena za nekoliko tisuća kuna.

U poslijepodnevnim satima u Koprivnici na Trgu slobode nepoznati počinitelj je otuđio zaključani bicikl, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljima i otuđenim predmetima.

Jučer, 17. ožujka, u prijepodnevnim satima u vinogradarskim predjelima “Plačibreg” i “Zvirišće” kod Budrovca kontak policajci Policjske postaje Đurđevac posvetili su se preventivnom djelovanju.

Vlasnicima vikendica dijelili su promidžbeni materijal prevencije kaznenih djela provala u vikend kuće, u cilju podizanja samozaštitnog ponašanja.

Također, vlasnici su upozoreni na problem učestalog prometovanja vozača u alkoholiziranom stanju i njihovo sudjelovanje u prometnim nesrećama, te su upozoreni na opasnosti vožnje pod utjecajem alkohola.