Lopovi u Kutnjaku ukrali dvije motorne pile i brusilicu, u Koprivnici zaključani bicikl

12:12h
0
Ilustracija

U noći s petka na subotu zasad nepoznati počinitelj u Kutnjaku je iz nezaključane garaže i spremišta odnio dvije motorne pile i brusilicu.

Vlasnica je oštećena za više tisuća kuna, a iz policije su izvijestili kako tragaju za kradljivcem, pilama i brusilicom.

Još jedan slučaj krađe zabilježen je u Koprivnici u petak u popodnevnim satima, kad je nepoznati lopov ukrao bicikl marke Kross koji je bio zaključan ispred trgovine. Vrijednost bicikla je više tisuća kuna, a policajci su se dali u potragu.

Oduzeli mu cijeli arsenal

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 55-godišnjak sa šireg đurđevačkog područja nedozvoljeno držao 4,4 kg eksploziva, 8 detonatorskih kapisli, 444 komada raznog streljiva i 6 nabojnika za automatsku pušku. Svi predmeti jučer su oduzeti, a protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava.

Policajci su u petak kod 30-godišnjaka sa šireg koprivničkog područja pronašli malokalibarsku pušku sa 9 komada streljiva. Kako ih je nedozvoljeno držao, puška i streljivo su oduzeti, a protiv osumnjičenika je također podnesena kaznena prijava.

U Virju vrijeđali policajca, tukli se u Đurđevcu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira. Riječ je o vrijeđanju i omalovažavanju policijskog službenika u Virju te tučnjavi u Đurđevcu, a dvije osobe su zadržane do otriježnjenja.

čitam...