24.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Lov na pisanice na Gradskim bazenima Cerine
L

Ne propustite

Na koprivničkim Gradskim bazenima Cerine organiziraju se Uskrsne igre na vodi za djecu i mlade od 6 do 15 godina, plivače i poluplivače, kao i već tradicionalan Lov na pisanice.

Igre će se održavati 14. i 15. travnja od 17 do 19 sati, a cijena programa po osobi je 45 kuna. U cijenu je uključen boravak na igrama pod vodstvom stručnih animatora, sok i poklon iznenađenja za svakog sudionika.

Prijave i upisi mogući su na recepciji bazena do 13. travnja, a u ponedjeljak, 14. travnja će se u rekreacijskom bazenu održati Lov na pisanice, štafetna utrka u čamcima, kao i zarobljeno plivanje u dvoje. Za utorak, 15. travnja predviđeno je održavanje Uskršnje utrke (jaje u žlici) u rekreacijskom bazenu, kao i kotrljanje jaja plivajući kroz bazen, štafetna utrka na luftićima, utrka na velikim kolutovima, a bit će postavljen i trampolin.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Podravino moja mila

FOTO/VIDEO Predivne podravske tradicijske pjesme začarale su centar

Predivne podravske tradicijske pjesme odzvanjaju danas centrom Pitomače. "Podravino moja mila" večer je posvećena upravo tim pjesmama, a brojni su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×