23.5 C
Koprivnica
Petak, 14. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
smanjena čekanja

U Ludbregu je uspostavljen Odjel za katastar nekretnina
U

Ne propustite

Uredbom o unutarnjem ustrojstvu Državne geodetske uprave Vlade RH, od 6. travnja, napokon su ispunjeni i zahtjevi Grada Ludbrega o uspostavi Odjela za katastar nekretnina u Ludbregu.

Građanima i gospodarstvenicima znatno će se smanjiti čekanja na potvrđivanja geodetskih elaborata koji su dosada odobravani u Varaždinu.

Tijekom nedavnog službenog posjeta ravnatelju Državne geodetske uprave Damiru Šanteku, kojeg su posjetili gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić i Milan Mirčetić ukazano je na problem predugog čekanja korisnika iz Ludbrega na potvrđivanje geodetskih elaborata jer Ispostava Ludbreg nije bila kadrovski u mogućnosti riješiti pristigle zahtjeve.

– Zahvaljujemo Državnoj geodetskoj upravi i Vladi RH na brzom rješavanju ovog dugogodišnjeg problema koji je mučio naše građane. To je samo dokaz da se upornost isplati. – rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić.

Ovom uredbom i podizanjem ludbreškog ureda u viši rang Odjela omogućuje se i novo zapošljavanje stručnog osoblja i time ubrzavanje svih postupaka koji će se rješavati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svjetski dan darivatelja krvi

FOTO/VIDEO Praunuk dr. Tomislava Bardeka došao u Koprivnicu 100. puta dati krv: Sjećam se priča od mame i bake o pradjedu, ovo je za...

Tomislav Zjačić, praunuk dr. Tomislava Bardeka čije ime nosi koprivnička bolnica, danas, na Svjetski dan darivatelja krvi, dao je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×