HK LUDBREG

Ludbreški hrvač Ivan Bačani ponovno ‘rasturio’ konkurenciju, a Iva Gerić konkurira za najbolju sportašicu Hrvatske

Ludbreg i gradska dvorana u subotu će ugostiti Prvenstvo Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom za U-17 i U-23, žene i muškarce, s početkom u 10 sati.

14:45h
0

Međunarodni turnir u Slatini ponovno je bila prva postaja nastavka sezone za članove Hrvačkog kluba Ludbreg. U velikoj konkurenciji koju je činilo 150 mladih hrvačica i hrvača osvojeni su sljedeći rezultati.


Jedina u ženskoj konkurenciji bila je Sandra Besek. Natjecanje je otvorila kvalitetnim hrvanjem, a zaključila ga trećim mjestom. Najmlađi Ivan Bačani ponovno je bio uvjerljiv, svladavši u finalu sedam kilograma težeg protivnika.

Rene Dulikravić je niz od tri pobjede prekinuo porazom u finalu, kao i Florijan Varović. Iz kluba kažu kako će treninzima nastupi biti još i bolji. Srebrne medalje svakako su vrhunska ostvarenja. Noa Čanaki nije uspio proći prvog protivnika, iako je pristup bio hvalevrijedan. Zadovoljan prikazanim bio je trener Ignac Horvat, voditelj ekipe.

Istaknimo kako je Iva Gerić od strane Hrvatskog olimpijskog odbora uvrštena na popis kandidata za najuspješniju sportašicu mlađe dobne kategorije. Ludbreg i gradska dvorana u subotu će ugostiti Prvenstvo Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom za U-17 i U-23, žene i muškarce, s početkom u 10 sati.

čitam...