Ludbreški hrvači Rene Dulikravić i Florijan Varović osvojili broncu na jakom međunarodnom turniru u Sesvetskom Kraljevcu

Borna Rajh u kategoriji do 36 kilograma nije imao previše sreće kod ždrijeba te je u prvom koju izgubio od Ukrajinca, a drugu borbu imao je s Rumunjem protiv kojeg, unatoč prikazanoj borbenosti, također nije mogao više od časnog poraza.

0

U Sesvetskom Kraljevcu održan je međunarodni turnir za uzrast mlađih i starijih dječaka. Nastupilo je oko 250 natjecatelja iz 40 klubova iz Srbije, Mađarske, Ukrajine, Grčke, Švedske, Češke, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Rumunjske, Moldavije i Hrvatske.

Organizator je uspio okupiti iznimnu kvalitetu i samo su najbolji hrvatski borci uspijevali u takvoj konkurenciji ući u borbu za medalje. Ludbreški se klub predstavio sa četiri hrvača, tri u uzrastu mlađih te jednim u uzrastu starijih dječaka. Najviše uspjeha imali su Rene Dulikravić i Florijan Varović koji su nastupili u istoj kategoriji, do 33 kilograma i obojica su osvojili brončane medalje. I jedan i drugi ostvarili su po tri pobjede i jedan poraz.

Borna Rajh u kategoriji do 36 kilograma nije imao previše sreće kod ždrijeba te je u prvom koju izgubio od Ukrajinca, a drugu borbu imao je s Rumunjem protiv kojeg, unatoč prikazanoj borbenosti, također nije mogao više od časnog poraza. Jedini predstavnik u uzrastu starijih dječaka, Teo Varga, prvu borbu imao je protiv Moldavca, kasnijeg pobjednika kategorije do 57 kilograma.

- Oglas -

Već sljedećeg vikenda Varga nastupa na državnom prvenstvu za uzrast starijih dječaka i nada je da će se tamo pokazati u pravom svjetlu. Turnir u Sesvetskom Kraljevcu sasvim sigurno je jedan od najjačih u regiji, a mali propust bilo je dugo trajanje turnira koji se odužio do 20.30 uvečer.  Iz HK Ludbreg unatoč tome šalju pohvale organizatoru.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime