prodaja meda

Ludbreški pčelar Davor Vađunec medomat postavio i u Varaždinu

U samom se medomatu nalaze one najtraženije vrste meda i to u dvije veličine.

11:20h
0
Foto: Davor Vađunec

Nakon što je Podravina dobila svoj prvi medomat, odnosno automat za prodaju meda, zahvaljujući ludbreškom pčelaru Davoru Vađunecu, o čemu smo pisali OVDJE, nedavno je vrijedna obitelj postavila još jedan u Varaždinu, i to u Ulici Braće Radića.

– U samom se medomatu nalaze one najtraženije vrste meda i to u dvije veličine. Lipa, cvjetni med i bagrem u staklenci od 450 grama stoje 30 kuna dok je kestenov med u istoj gramaži 35 kuna. Med lipe i cvjetni gramaže 900 grama stoje 50 kuna, bagremov je 60 kuna, a med kestena 70 kuna. Upravo je taj posljednji spomenuti nekako najčešći izbor među kupcima – kaže Davor Vađunec.

Vjeruje da će na ovaj način udovoljiti potrebama kupaca koji su, u današnjim uvjetima epidemije, često primorani posegnuti za kupnjom na najjednostavniji i najbrži mogući način.

– Ovako nudimo stalnu dostupnost domaćeg i provjerenog proizvoda našim kupcima, a med je dokazano jedna od namirnica kojom izgrađujemo imunitet, što je sada u vrijeme koronavirusa najvažnije – kaže Davor Vađunec.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija