19.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
hrvanje

Ludbrežanin Leo Petrić osvojio broncu u Sesvetskom Kraljevcu
L

U ovako jakoj konkurenciji najviše uspjeha imao je Leo Petrić koji se jedini popeo na pobjedničko postolje, osvojivši brončanu medalju.

Ne propustite

U subotu je u Sesvetskom Kraljevcu održan vrlo jak međunarodni turnir u hrvanju za uzrast mlađih i starijih dječaka.

Hrvalo se grčko rimskim načinom, a na natjecanju je sudjelovalo dvjestotinjak hrvača iz osam država. Turnirom su u velikoj mjeri dominirali Bugari, Rumunji, Moldavci i Mađari.

Od Ludbrežana nastupili su Leo Petrić i Elvis Oršuš kod starijih te Petar Habrka, Patrik Balija i Florijan Varović kod mlađih dječaka.

U ovako jakoj konkurenciji najviše uspjeha imao je Leo Petrić koji se jedini popeo na pobjedničko postolje, osvojivši brončanu medalju. Jedinu borbu izgubio je u polufinalu od bugarskog predstavnika, dok je u ostalim borbama bio uvjerljiv.

Elvis je već u prvom kolu naletio na Bugara koji je bio previsoka prepreka za njega, ali i za sve kasnije protivnike. Pošto je Bugarin došao u finale, Elvis je ušao u repesaž gdje je pružio vrlo dobru borbu, ali ipak gubi od iskusnijeg protivnika iz Hrvatskog dragovoljca.

Patrik Balija nakon dobivene prve, uz dobar otpror gubi drugu borbu te ispada iz daljnjeg natjecanja.

Petar Habrka nije imao puno izgleda protiv rumunjskog hrvača u prvom kolu. Kako Rumunj dolazi do finala, Petar dobiva priliku u repesažu, međutim i tu gubi i ispada iz borbe za medalju.

Mlađahni Florijan Varović pokazao je visoku razinu natjecateljskog duha i borbenosti. Iako najmlađi i najlakši u kategoriji (sa svojih 29 kilograma nastupio je u kategoriji do 33 kg) zadao je svom puno iskusnijem i fizički jačem protivniku puno muka, vodio dobrim dijelom borbe te u pravom smislu riječi skupo prodao kožu. Mora se spomenuti da je na natjecanje doputovao sa velikom voljom i Neo Varga Jagić, ali je ipak zbog velikih glavobolja morao propustiti ovaj turnir.

Ekipu je na turniru vodio trener Ignac Horvat, dok je Krešo Horvat dijelio pravdu na strunjači, a ekipi je veliku podršku pružio i jedan od članova zlatne generacije ludbreških hrvača iz sedamdesetih, Drago Habrka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nema više gledanja

Netflix uskoro više neće raditi na ovim modelima televizora, provjerite je li vaš na popisu

Počevši od 24. srpnja 2024., Netflix će prestati nuditi podršku za svoju primjenu na više od 10 modela televizora. Drugim...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×