Veliko ostvarenje mlade hrvačice

FOTO Ludbrežanka Marta Busija na Europskom prvenstvu u Švedskoj

10:57h
0
Marta Busija // Foto: HK Ludbreg
Marta Busija // Foto: HK Ludbreg

Iz ludbreškoga kluba javljaju kako Marta na natjecanje odlazi neopterećena, ali ne i bez ambicija. Iako je već nastupala na vrlo jakim međunarodnim turnirima, ovo će biti njeno prvo kontinentalno prvenstvo.

Marta Busija, članica hrvačkog kluba Ludbreg, nastupit će na Europskom prvenstvu u hrvanju slobodnim i grčko-rimskim stilom koje će se od 19. do 24. srpnja održati u švedskom Huddingeu, susjednom naselju glavnoga grada Stockholma.

Hrvatska reprezentativka Busija u četvrtak, 21. srpnja, obavit će vaganje i medicinsku kontrolu, a dan poslije, u petak, kreće s natjecanjem.

Iz ludbreškoga kluba javljaju kako Marta na natjecanje odlazi neopterećena, ali ne i bez ambicija. Iako je već nastupala na vrlo jakim međunarodnim turnirima, ovo će biti njeno prvo kontinentalno prvenstvo. Prvo će biti i za Ludbreg, što znači da mlada Busija u Švedskoj ispisuje povijest.

Aktualnoj državnoj prvakinji na turniru će društvo praviti i još jedna hrvatska predstavnica, Dea Brezec, a obje će biti vođene od strane Senada Mujagića.