14.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
"Majka"

Ludens teatar pripremio je novu predstavu s brojnim poznatim imenima, premijera uskoro u Koprivnici
L

Premijera predstave "Majka" bit 16. ožujka u 20 sati u koprivničkom Domu mladih.

Ne propustite

Ludens teatar pripremio je novu predstavu “Majka”, u koprodukciji s GDK Gavella.

Redatelj predstave je Enes Vejzović, a glumci Bojana Gregorić Vejzović, Amar Bukvić, Matija Gašpari i Tena Nemet Brankov.

– Dramski tekst “Majka”, francuskog romanopisca, dramatičara, scenarista, kazališnog i filmskog redatelja Floriana Zellera, dio je trilogije u kojoj su i podjednako hvaljeni “Otac” te “Sin”. Zellerove drame igrane su u 50-ak zemalja, a neke od njih proglašene su vrhuncima nove dramske književnosti 21. stoljeća. I “Majka” je izuzetan glumački materijal, potresna studija karaktera, ispisana u inventivnoj dramaturškoj matrici u kojoj se isprepliću doživljeno i zamišljeno, (ne)ostvareno i izmaštano, u atmosferi “rastuće napetosti i čudnovatog ozračja” – kažu o novoj predstavi.

Ustupio: Ludens

Biti korisna i potrebna smisao je Anninog života. Odlaskom djece, izgubio se i smisao. Od krhotina sjećanja, Anne gradi novu sebe. Nova Anne je samouvjerena. Nova Anne je izravna. Nova Anne je potrebna. Otac sutra ujutro odlazi na seminar. Na seminar??? U noći, iznenada, pojavljuje se Sin, ovoga puta zaista. Majka i Sin ostaju sami. Djevojka još uvijek nije nazvala. Majka je sada ponovno potrebna, Majka je sada ponovno korisna, Majka će pomoći sinu, Majka će riješiti problem.

Premijera predstave “Majka” bit 16. ožujka u 20 sati u koprivničkom Domu mladih.

Ulaznice se mogu kupiti u uredu Ludens teatra, Šarenom dućanu, Orro Baru i Hotelu Podravina te na ulaznice.hr. Za rezervacije i informacije nazvati 0977583367.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uživali u plesnim izvedbama

FOTO/VIDEO Veselo je na plesnom spektaklu u Virju koji je okupio 800 natjecatelja iz cijelog svijeta

Ovog vikenda u Virju se održao pravi plesni spektakl! Naime, Virje je domaćin velikog međunarodnog plesnog natjecanja Croatian trophy te...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×