Liga prvakinja

LUDILO U DVORANI Vatrena Indira zapalit će publiku svojim hitovima i nositi Podravku do pobjede

15:13h
0
Screenshot: YouTube

Nakon sjajne atmosfere koju je publika priredila u dvorani proteklog vikenda, spremaju se nova iznenađenja za izvrsnu podršku s tribina.


Glavni sponzor RK Podravka Vegete, Podravka, će u subotu podići ljestvicu užarene atmosfere i dobre energije u dvorani uz nastup popularne pjevačice Indire, koja je najduže razdoblje karijere obilježila kao glavni vokal grupe Colonia.

I solo karijera odlično joj stoji, a njezine se pjesme često poistovjećuju sa sportskim događajima, posebno zbog njezine nepresušne energije.

Zanimljivo je da je svoju karijeru Indira započela 1996. godine kada je RK Podravka Vegeta osvojila Ligu prvakinja, a možda ova simbolika iz prošlosti dobije svoj nastavak pa će Indira hrabrim izabranicama Zlatka Saračevića već sutra donijeti sreću.

Nastup Indire očekuje se prije utakmice, u poluvremenu i nakon utakmice stoga ne smijete propustiti doći 20. listopada već u 17 sati u dvoranu, zaljuljati se uz dobro poznate ritmove, zagrijati za navijanje i biti osmi igrač rukometašicama Podravka Vegete u 3. kolu EHF Lige prvakinja u kojoj će snage odmjeriti sa slovenskim Krim Mercatorom.

čitam...