24.4 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Luka Buljan: Ispunit ću obećanje dano tati i odvest se biciklom do Dubrovnika
L

Ne propustite

Još smo se prije par godina otac i ja odlučili na višednevno biciklističko putovanje Hrvatskom, no stradao je i više ne može voziti bicikl, pa sam odlučio solo krenuti na put do Dubrovnika i tako ispuniti dogovor – objasnio je koprivničanac Luka Buljan (18) zašto se odlućio na biciklističko putovanje dugo 700 kilometara.

Prvo ide do Bjelovara, Siska i Splita, gdje će se kod rodbine zadržati po dva dana, a ostatak puta će spavat u šatoru ili vreći za spavanje gdje ga noć “ulovi”. U Dubrovniku će biti dva tjedna kod prijatelja, pa nazad u Podravinu. Sa sobom vozim 20-ak kilograma alata za popravljanje bicikla, rezervnih dijelova, odjeće i hrane.

Luka Buljan // foto: Ivan Brkić– Posljednjih nekoliko mjeseci sam svakodnevno vozio bicikl da skupim kondicije za ovaj naporan put, no sigurno će mi trebati nekoliko dana da se oporavim – rekao je Luka i dodao da planira putovati 12 dana.

Luku su na putovanje ispratili majka, prijatelji i predstavnici MUP-a, u čiju se akciju “Živim život bez nasilja” odlučio uključiti nošenjem promotivnog materijala do juga Hrvatske i nazad.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×