4.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
blagdani

Lumini poziva sve na druženje s Djedom Božićnjakom, vesele radionice i Mali božićni plac!
L

Doživite božićne blagdane na Lumini način!

Ne propustite

Najdraži djedica stiže u Lumini u petak i subotu. Pripremili smo super zabavne radionice kod kutka Djeda Božićnjaka gdje će se mališani uz pomoć animatora zabaviti ukrašavajući kuglice za bor! Vidimo se u četvrtak i petak od 16 do 19, a na Badnjak od 11 do 14 sati. Roditelje koji povedu mališane na radionice, darujemo nagradnom srećkom za gratis kavu (do isteka zaliha).

- Oglas -

Nemojte propustite posebne programe u Twister igraonici, prigodnu bogatu ponudu malih obiteljskih gospodarstava na Malom božićnom placu i blagdanski ugođaj u Centru.

Fotografiju kao stvorenu za lajkove na društvenim mrežama možete okinuti u Lumini foto kutku na glavnom trgu kod Gradske vijećnice. I ne zaboravite, ako ste dobili nagradnu srećku, do Badnjaka pokupite svoj dar na mjestu za informacije u Centru Lumini.

Doživite božićne blagdane na Lumini način!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ZONA KOPRIVNIČKI IVANEC

Pored Danice ‘niče’ polje solarnih panela, prije dvije godine kupila ga je tvrtka iz Vinkovaca, pitali smo ih u kojoj je fazi izgradnja i...

Prije desetak dana pisali smo o tvrtki iz Koprivničkih Bregi, koja je u Poduzetničkoj zoni Koprivnički Ivanec kupila jedno...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti