2.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 22. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Maškare opet osvajaju grad
M

Ne propustite

Punker, vještica, košarkaš, Pipi duga čarapa, misica ili dinosaur može postati svaki osnovnoškolac koji se želi odazvati pozivu Dječjeg gradskog vijeća Koprivnica na ludi provod u kostimiranom dječjem disku. Diskač za maskirane učenike koprivničkih osnovnih škola održava se u subotu 6. veljače s početkom u 19 sati u Domu mladih. Uz DJ i ples, zabavne igre i nagrade za najoriginalnije pojedinačne i grupne maske koje osiguravaju Šareni dućan, Euroshop,Pizzeria Calimero, Roosterss pub i Podravka djeca u dobi od 10 do 15 godina moći će se zabavljati sve do 22 i 30. Suorganizator kostimiranog dječjeg diska je Društvo naša djeca Koprivnica, a ova priredba najavljuje bogati program ovogodišnjeg Koprivničkog fašnika. Ova tradicionalna manifestacija u organizaciji Turističke zajednice grada obuhvaća priredbe za najmlađe, primopredaju vlasti i veliku fašensku povorku i traje sve do 16. veljače.

Maškare će preuzeti gradsku vlast u utorak 9. veljače, a tada započinje i uobičajena promotivna prodaja Podravkinih krafni na središnjem gradskom trgu. Popularnu slasticu ( lani ih je u fašničkom tjednu prodano više od 30 000 komada) Koprivničanci će moći kupiti svakodnevno od 9. do 17 sati.

Fašničku atmosferu u Koprivnici obogatit će i likovni radovi djece iz koprivničkih škola i dječjih vrtića koji će biti izloženi u izlozima trgovina i lokala na središnjem gradskom trgu.

Velika fašenska povorka predviđena je za nedjelju 14. veljače. Kostimirane grupe krenut će u 14 sati s parkirališta pored Podravke, da bi se po dolasku na Zrinski trg predstavile gledateljima. Za svoje sudjelovanje sve dječje skupine bit će nagrađene Podravkinim krafnama i čajem, a odrasli će svoju zabavu nastaviti u Hotelu Podravina. Tu će se održati i izbor Najdeblešeg kraflina.

Na sam Fašnik 16. veljače s početkom u 16,30 u Domu mladih održat će se Dječji maskenbal. Uz zabavne igre i ples, mališani će pratiti i nastupe Koprivničkih mažoretkinja, plesne skupine DND i Jump, male plesače i pjevače iz dječjih vrtića Tratinčica i Smiješak, te učenike OGŠ Fortunat Pintarić. Zahvaljujući podršci Euroshopa, Kockice i obrta Zlatne ruke bit će dodijeljene i nagrade za najbolje kostimiranu obitelj, najmlađu maškaru te najoriginalnije maske.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pet plus

Predivna dama haljinicom istaknula savršenu liniju i pozirala nam za čistu peticu!

Ne znamo što točno ova predivna dama fotografira, ali znamo da je za nas namjestila savršenu pozu za fotku! Potpuno...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×