27.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U Molvama

Mali olimpijci dječjih vrtića kod načelnika, Ivančan: Vaša predanost ključna je za njihove uspjehe
M

Posebna hvala odgajateljicama vrtića, čija je predanost i ljubav prema djeci bila ključna u ostvarivanju ovih super rezultata - rekao je načelnik.

Ne propustite

Kako navode u Općini, u atmosferi punoj smijeha i radosti, načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan ugostio je 11. lipnja 2024. god. grupu talentiranih mališana iz Dječjeg vrtića Pčelica Molve. Radi se o grupi Cvjetići koji su sudjelovali na 20. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića i natjecali se u sportskim disciplinama.

Načelnik Zdravko Ivančan je istaknuo važnost obrazovanja i rane potpore talentima, obećavajući nastavak podrške u njihovom razvoju. Ističu kako je prijem malih sportaša važan kako bi se cijenio i podržavao njihov trud i postignuća u promociji Općine.

Mali Olimpijci kod načelnika // Foto: Molve

– Posebna hvala odgajateljicama vrtića, čija je predanost i ljubav prema djeci bila ključna u ostvarivanju ovih super rezultata – kazao je Ivančan i dodao kako Općina pokazuje svoju podršku i brigu za mališane, potvrđujući svoju posvećenost stvaranju okruženja u kojem svako dijete može dosegnuti svoj puni potencijal.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024

FOTO/VIDEO Podravci u Berlinu rade pravu feštu, razvili hrvatsku zastavu dulju od 100 metara

Spektakularno je u Berlinu, gdje Hrvatska u 18h igra prvu utakmicu Europskog prvenstva protiv Španjolske. Tamo je oko 100.000 hrvatskih...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×