24 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PREDSMOTRA

Mali pripovjedači oduševili entuzijazmom, snagom nastupa i prenesenom imaginacijom
M

Sedmero ih se upućuje na Državnu smotru u Varaždin uz preporuku prosudbenog vijeća

Ne propustite

U Koprivnici je po prvi put održana predSmotra u pripovijedanju djece i mladih. Državna smotra u pripovijedanju djece i mladih svake godine u Varaždinu okupi djecu i njihove mentore u pripovjednom krugu u kojem djeca mogu oživjeti tradicijsku baštinu te kulturu govorenja i slušanja pomoću pripovijedanja (storytelling).

Zbog sve većeg interesa ove je godine organizator i inicijator, Kreativni studio Logos iz Varaždina, uz pomoć majstora pripovjedača iz cijele Hrvatske organizirao i predSmotre u mnogim gradovima, da bi što više djece moglo iskusiti pripovijedanje i dobiti povratnu podršku i informaciju od profesionalnih pripovjedača i drugih stručnjaka.

Za našu županiju predSmotru su predvodile Jelena Premec, odgajateljica i majstorica pripovijedanja iz Koprivnice i Ivanka Ferenčić Martinčić, knjižničarka, književnica i majstorica pripovijedanja iz Virja. Prosudbenom povjerenstvu pridružila se i Adrijana Hatadi, knjižničarka i prof. hrvatskog jezika iz OŠ Braće Radić Koprivnica.

Mali pripovjedači oduševili su svojim entuzijazmom, snagom nastupa i prenesenom imaginacijom, a sedmero ih se upućuje na Državnu smotru u Varaždin uz preporuku prosudbenog vijeća.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prometna

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Težak sudar motociklista i automobila na Varaždinskoj, hitna i policija na mjestu nesreće

Maloprije se dogodila prometna nesreća na Varaždinskoj cesti u Koprivnici. Kako doznajemo, došlo je do sudara između motociklista i automobila....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×