19 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TU SU ZA VAS, UVIJEK

MALOPRIJE Koprivnički vatrogasci dojurili do osmerokatnice, čekala ih je intervencija kakvoj se nisu nadali
M

I tako su koprivički vatrogasci još jednom pokazali da su tu za naše građane, u baš svakoj, ali ama baš svakoj situaciji. 

Ne propustite

Ako ste se pitali zašto su prije nekoliko trenutaka pred osmerokatnicom bili vatrogasci, odgovor je jednostavan, ali nesvakidašnji – blago rečeno.

Naime, kako smo doznali, JVP Koprivnica zaprimila je poziv od stanara spomenute zgrade kako ne može u stan jer je zametnuo ključ.

Naši vatrogasci su, naravno, odmah priskočili u pomoć i na sedmom katu osmerokatnice, kao pravi spasitelji, skinuli vrata i oslobodili put do stana spomenutom stanaru, koji sada može mirno provesti večer u svojim odajama. Kada ponovno namjesti vrata.

Foto: čitatelj

Takve intervencije možda nisu uobičajene, ali nisu ni nečuvene. Naši vatrogasci gotovo svake godine imaju, pored požara i spašavanja života i imovine u vatrenim stihijama, i niz situacija u kojima moraju djelovati domišljato i improvizirati na licu mjesta. Tako smo nedavno doznali, kada smo ih posjetili u sklopu naše rubrike Karijera bez barijera, da im nije strano otključavanje automobila, hvatanje mačaka na stablima i stupovima, spašavanje pasa koji su se zaglavili u cijevi pa čak i rezanje vjenčanog prstena.

U svakom slučaju, koprivnički vatrogasci još jednom pokazali da su tu za naše građane, u baš svakoj, ali ama baš svakoj situaciji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Đurđevcu

Picoki, pripremite maramice, Kerekeš teatar dolazi sa svojom novom predstavom “Babinjak”

Salve smjeha orit će se u nedjelju u Domu kulture u Đurđevcu. Naime, nova predstava Ljubomira Kerekeša, "Babinjak", nakon ožujske...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×