Očekivajte neočekivano

Mamuze nastavljaju s programom Sve strane Koprivnice, u goste dolazi Željko Korošec

O Željku ne treba puno pričati, pustit ćemo njega da on nama priča, a vi slobodno dođite i jednostavno uživajte - poručuju Mamuze.

14:01h
0
Korošec svakodnevno svira i uvježbava glas // Foto: Mario Kos
Foto: Mario Kos
Svestran i definitivno jedinstven umjetnik, glazbenik i slikar Željko Korošec sutra će gostovati u sklopu programa Sve strane Koprivnice, organiziranog od strane Udruge Mamuze, a koji počinje u 20 sati u KKC-u Pixel.
Koprivnička voditeljica i novinarka Dragana Pandža, ujedno i volonterka i članica Udruge Mamuze uživo će u prostoru Kulturno-kreativnog centra Pixel “pokušati obuzdati” odabranog gosta i naravno kroz razgovor saznati sve ono što, vjeruje ona, mnogi Koprivničanci ne znaju o Korošecu. 

Spomenimo kako je program Sve strane Koprivnice, ili kako ga organizatori vole zvati SSK, financijski potpomognut od strane Grada Koprivnice kroz Javni poziv za udruge građana za 2019. godinu.

– O Željku ne treba puno pričati, pustit ćemo njega da on nama priča, a vi slobodno dođite i jednostavno uživajte – poručuju Mamuze.

Podsjetimo, Sve strane Koprivnice program je koji otvara pitanja suvremene kulture, civilnog društva te društvenog i kulturnog života u Koprivnici na izravan način i uz interakciju s publikom. Od mainstreama do „rubne” kulturne scene kojoj je Pixel često bio utočište, od glazbe i glume do gospodarstva i geografije pa sporta i politike – u ovom programu ograničenja teme ne postoje!