9 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VRIJEME CURI

Manje od 20 dana ostalo je za predaju zahtjeva za oslobađanje od plaćanja komunalne naknade, požurite
M

Korisnici zajamčene minimalne naknade oslobađaju se obveze plaćanja na osnovu vjerodostojne isprave o ostvarivanju prava izdane od Centra za socijalnu skrb Đurđevac

Ne propustite

Grada Đurđevac od početka ove godine zaprima zahtjevi za oslobođenje od plaćanja komunalne naknade te još jednom pozivaju sve građane koji prema Odluci o komunalnoj naknadi imaju tu da ispune i predaju obrazac zahtjeva za oslobođenje do 28. veljače u gradsku upravu.

Prema odluci korisnici zajamčene minimalne naknade oslobađaju se obveze plaćanja komunalne naknade za stambeni prostor površine do najviše 60 kvadrata, na osnovu vjerodostojne isprave o ostvarivanju prava izdane od Centra za socijalnu skrb Đurđevac.

Vlasnici ili korisnici stambenih objekata kojima je to jedina nekretnina za stanovanje, mogu Upravnom odjelu podnijeti zahtjev za oslobođenje od plaćanja komunalne naknade za površinu do 60 m2, uz dokaz da im u prethodnoj godini ukupni prihod svih ukućana po članu domaćinstva nije prelazio 159,27 eura, odnosno 1.200,00 kuna mjesečno.

Površina od 60 m2 iz ovog članka uvećava se za dodatnih 20 kvadrata prostora za četvrtog i svakog narednog člana kućanstva.

Obrazac zahtjeva građani mogu preuzeti i sa web stranice grada Đurđevca ili osobnim dolaskom u Gradsku upravu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

parlamentarni izbori

FOTO/VIDEO Darko Sobota iz izbornog stožera HDZ-a u Koprivnici: Očekujem da će do kraja večeri HDZ imati osam mandata u IV. izbornoj jedinici

Nakon prvih izlaznih anketa jasno je da većinu za sastavljanje Vlade trenutno nemaju ni HDZ ni SDP. Prema trenutnim podacima,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×