21.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Marici Cik Adaković i Snježani Tišljarić priznanje za postignuća u obrazovanju
M

Ne propustite

U povodu dobivanja Državne nagrade Ivan Filipović za 2008. godinu za izuzetna postignuća u odgojno-obrazovnom radu, ravnateljicu OŠ Franje Viktora Šignjara u Virju Maricu Cik Adaković te Snježanu Tišljarić, ravnateljicu vrtića Vrapčić u Drnju, ugostio je župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren.

– Marici Cik Adaković je nagrada dodijeljena zbog 22. godine predanog rada u virovskoj Osnovnoj školi, u kojoj je prije ravnateljske dužnosti radila i kao profesorica hrvatskoga jezika, a Snježani Tišljarić za 20 godina rada u drnjanskom vrtiću Vrapčić, u kojem je posljednjih devet godina ravnateljica – rekao je dožupan Ivan Pal te dodao da je nagrada Ivan Filipović svojevrstan “prosvjetni Oscar”, odnosno najveće priznanje koje prosvjetni djelatnici mogu dobiti.

Župan Darko Koren je naglasio da su čak dvije od 14 nagrada Ivan Filipović završile u našoj županiji te da je uspjeh ravnateljica iz Virja i Drnja u kategorijama prdškolskog i školskog odgoja ujedno i uspjeh sustava obrazovanja u Podravini i Prigorju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bi dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×