7.4 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Marija fest // Festival duhovne glazbe u Molvama
M

Ne propustite

Ovog vikenda u Molvama će se održati tradicionalni festival duhovne glazbe Marija fest na kojem će nastupiti deset izvođača koji će izvesti ukupno 20 skladbi od kojih će polovica prvi puta biti javno izvedena

U subotu će za sudionike festivala biti priređen duhovno- glazbeni kamp na kojem će se održati i predavanje koje će predvoditi bračni par Ana i Petar Buljan, članovi Karizmatske zajednice Božja pobjeda. S početkom u 20.30 sati u molvarskoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije održat će se sveta misa i klanjanje.

U nedjelju program počinje u 18 sati svečanim misnim slavljem kojeg će predvoditi mons. Josip Mrzljak, varaždinski biskup. Festivalska večer počinje u 19.30 sati u molvarskom društvenom domu. Na festivalu će nastupiti deset izvođača koji će izvesti 20 skladbi. Svaki će izvođač izvesti po dvije pjesme, jednu novu i neobjavljenu, tematski vezanu i posvećenu Blaženoj Djevici Mariji te drugu, već poznatu i objavljenu, po izboru organizatora.

Festival duhovne glazbe- Marija fest, organiziraju Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije iz Molvi, Nacionalni centar Udruge Vojske Bezgrešne, Ured za mlade Varaždinske biskupije i Galerija hrvatske sakralne umjetnosti Laudato pod pokroviteljstvom Varaždinske biskupije, Hrvatske provincije svetog Jeronima franjevaca konventualaca i Općine Molve.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×