Marija Palaš nije se pojavila, a nestanak Izidora Kuhara je neriješena enigma

11:01h
0
Marija Palaš i Izidor Kuhar // foto: koprivnicko-krizevacka.policija.hr i nestali.hr

Još prije tri mjeseca, iz svojega stana na Trgu Zlate Bartl 8 u Koprivnici, nestala je Marija Palaš (60) i još nije pronađena. Nestala je u petak, 28. prosinca 2012. godine i udaljila se u nepoznatom pravcu. U trenutku odlaska vjerojatno je bila odjevena u dugačak kaput s pepito uzorkom bijelih i crnih kockica na smeđoj podlozi, smeđu pletenu kapu, smeđi šal i rukavice, obuvena u čizme.

U razgovoru sa prijateljima i poznanicima saznali smo da je i ranije znala izbivati tijekom zime i da postoji velika vjerojatnost da se nalazi van Koprivničko-križevačke županije, smještena kod nekoga, kod koga je odlazila i ranije. No, naravno, ne mora značiti da je i sada tako i za njom je raspisana potraga, za sada neuspješna – rekao je Dražen Laljek, policijski glasnogovornik.

Marija je visoka 176 cm, sijede kose, srednje tjelesne građe, ovalnog lica, srednjeg nosa i ima kestenjastu boju očiju. U slučaju posjedovanja informacije o njoj, policija moli da se obavijesti najbliža policijska postaja ili nazvove na besplatni telefonski broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.

Policiji je još uvijek nepoznanica nestanak Izidora Kuhara (66), koji je prije više od dvije godine nestao u vinogradu u Bakovčicama. Njegov je nestanak misteriozan, jer mu se od tada izgubio svaki trag, a potrazi nije pomogla ni Gorska služba ni vidovnjak.

Za njim je tragalo tridesetak policajaca, mještani i obitelji, vođene su opsežne pretrage terena, a u nju su bili uključeni i članovi Gorske službe spašavanja, uz pse tragače. No, rezultata nije bilo pa je angažiran i poseban pas tragagač za leševima, ali Izidor još uvijek nije pronađen.

čitam...