24 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Pred lokalne izbore

Marijan Vuković: HSS izlazi samostalno na izbore u Križevcima, a Mihaela Kemenović je ispunila ambicije u SDP-ovoj kadrovskoj križaljci
M

Ne propustite

Nakon što smo jučer ekskluzivno objavili imena Marka Katanovića i Mihaele Kemenović, potencijalne zamjenike ispred gradonačelničke kandidature Ivana Majdaka (SDP), u redakciju portala stigla je replika od strane Gradskog odbora HSS Križevci.

– Mihaela Kemenović nije niti došla u HSS s namjerom da sudjeluje u učvršćivanju pozicije HSS-a niti da se bavi politikom Gradske organizacije HSS-a Križevci već je poslana od strane SDP-a kako bi zadovoljila svoje precijenjene ambicije kroz obećavanu joj koaliciju HSS-a i SDP-a – riječi su predsjednika ogranka Marijana Vukovića.

Podsjećamo kako je prije par dana potpisan koalicijski sporazum između SDP-a, HNS-a, HSU-a, Hrvatskih laburista-Stranke rada, HSS-a Braće Radić i Nezavisnih seljaka Hrvatske, a križevački HSS nije ušao u tu koaliciju već je odlučio samostalno izaći na izbore.

– S obzirom da je Gradska organizacija HSS-a donijela odluku da samostalno izlazi na izbore, Mihaeli su se ispunile želje da svoje ambicije zadovolji u SDP-ovoj “kadrovskoj” križaljci – objasnio je Vuković transfer bivše potpredsjednice HSS-a koja je dala ostavku na sve funkcije u stranci.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Imitiranje prirode

FOTO/VIDEO Dragicu permakultura vodi u sađenju vrta: Biljke štite jedna drugu, a imam i trik za puževe

Znate li što je permakultura? Dragica Strmečki iz Koprivnice sa sestrom Josipom ove je godine po prvi put posadila...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×