17.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
zbog krađa, provala i brze vožnje

Mario Rajn: Postavili smo kameru na kružnom toku prema brzoj cesti, nije nam cilj nekoga pratiti, nego spriječiti kaznena djela
M

Svjedoci smo raznih kaznenih djela u vidu krađa, provala i teških povreda privatnog i javnog vlasništva. Također, primjetna je i neodgovorna vožnja kroz sam grad koja ugrožava zdravlje i živote, kazuje Rajn.

Ne propustite

Križevci su siguran grad za život. Kontinuirano radimo na poboljšanju uvjeta sigurnosti u našem gradu jer želimo samo najbolje za naše sugrađane. No, svjedoci smo raznih kaznenih djela u vidu krađa, provala i teških povreda privatnog i javnog vlasništva. Također, primjetna je i neodgovorna vožnja kroz sam grad koja ugrožava zdravlje i živote, napisao je gradonačelnik Mario Rajn na svom Facebook profilu.

Napomenuo je kako upravo zbog navedenog, u suradnji s Policijskom postavom Križevci, postavljena je najmodernija kamera na kružnom toku prema brzoj cesti.

– Zahvaljujem načelniku i djelatnicima PP Križevci na izvrsnoj suradnji i konstruktivnom pristupu. Nije nam namjera pratiti kretanje, privatnost pojedinca je nepovrediva. Želja nam je prevenirati prekršajna i kaznena djela kako bi Križevci nastavili nositi epitet mirnog i prijateljski nastrojenog grada, napisao je Rajn.

Zahvalio se stanovnicima Križevaca što svojim odgovornim ponašanjem najvećim dijelom utječu na sigurnost u gradu.

– Gradska administracija i ja osobno stojimo vam na raspolaganju za svaki vaš prijedlog – zaključuje Rajn.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×