SLUŽBENO

Marko Fucak SDP-ov je kandidat za gradonačelnika Đurđevca

U rodnom Đurđevcu živi oduvijek pa je uvjeren da zna sve probleme i prilike koje grad pruža, a smatra da programa i projekata koji se mogu provesti u djelo te u konačnici i realizirati - ima na pretek.

16:43h
0
IMG
Marko Fucak // Foto: Sanjin Bojić

Gradska organizacija SDP-a Đurđevac oglasila se danas priopćenjem da je na sjednici Gradskog odbora donesena jednoglasna odluka kako će kandidat za gradonačelnika Đurđevca ispred njihove stranke biti Đurđevčanin Marko Fucak.

Fucak je predsjednik gradske organizacije SDP-a,
potpredsjednik SDP-a Koprivničko-križevačke županije i član Glavnog odbora SDP-a Hrvatske. Završio je specijalistički diplomski studij sigurnosti u Zagrebu i devet godina radi u struci
kao stručnjak zaštite na radu i manager upravljanja sustavom kvalitete i okoliša. Oženjen je i otac sina Pavla. U rodnom Đurđevcu živi oduvijek pa je uvjeren da zna sve probleme i prilike koje grad pruža, a smatra da programa i projekata koji se mogu provesti u djelo te u konačnici i realizirati – ima na pretek.

– Podravina i Đurđevac imaju potencijal i ljude kojima treba dati priliku kako bi se zacrtane ideje realizirale. Veseli me što se zadnjih godina vizura Đurđevca modernizirala. Đurđevac poprima
obrise urbanog grada posebice njegov centar, ali za nekoliko godina infrastruktura u Đurđevcu neće imati smisao.

Zamašnjak industrije i gospodarstva još se nije pokrenuo na zadovoljavajući način koji svi priželjkujemo, zbog toga mladi ne ostaju u Đurđevcu već svoju egzistenciju i budućnost grade u Zagrebu ili inozemstvu. Nazire se svijetlo na kraju tunela jer ključ gospodarstva leži u opremanju poduzetničke zone infrastrukturom i dovođenju investitora u Đurđevac. U tome vidim svoju viziju boljeg Đurđevaca i vjerujem da ju dijele i građani Đurđevca i prigradskih naselja.

U pobjedu na lokalnim izborima idem s jasnim stavom i vizijom zajedništva jer u mom timu ima mjesta za sve vrijedne ljude i aktiviste kojima je interes grada, prigradskih naselja i zdravog društvenog okruženja na prvom mjestu – bez podjela – poručio je Fucak.