11 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 22. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
veliko priznanje

Marta Kiš rasturila konkurencija i osvojila prvo mjesto na državnom natjecanju mladih tehničara
M

Na državnom natjecanju bile su i Nika Zemljak te Lara Blažeković

Ne propustite

Marta Kiš, učenica Osnovne škole Đuro Ester, osvojila je prvo mjesto iz područja graditeljstva na državnom natjecanju mladih tehničara, koje je proteklog tjedna održano u Primoštenu.

Marta se pokazala najboljim u konkurenciji 23 učenika, kojima je zadatk bio izraditi maketu moderne kuće. Kao nagradu osvojila je desetodnevno ljetovanje u ljetnoj školi Centra tehničke kulture u Kraljevici.

Na državnom natjecanju bile su i Nika Zemljak te Lara Blažeković. Nika je osvojila peto mjesto u kategoriji modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina, gdje su se natjecala 24 učenik, a izrađivala je stolnu policu, koju je dodatno i funkcionalno uredila.

Lara Blažeković se, pak, natjecala se u kategoriji fotografija. Uzrast učenika bio je od petog do osmog razreda. U njezinoj kategoriji natjecalo se 25 učenika, a Lara je osvojila 16. mjesto. Njezin zadatak bio je izraditi fotografiju na zadanu temu, napraviti plakat i prezentirati ga.

Mentorica učenicima u Primoštenu bila je Tijana Martić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Međunarodna tjeralica

Interpol naredio policiji: Ovom Podravcu zaplijenite Mercedes, sad mu država mora platiti 5780 eura s kamatama

Nevjerojatna priča stiže nam iz Ludbrega. Naime, tamošnja je policija po nalogu slovačkog odjela Interpola preko hrvatske Uprave krim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×