IGRA I VESELJE

Maslačkovi predškolci posebno su aktivni, igra, učenje, brojne radionice, vježbanje, samo su neke aktivnosti u protekla dva mjeseca

U dječjem vrtiću Maslačak nedavno je gostovao i mađioničar Jozo Bozo koji im je sa svojom zanimljivom predstavom pokazao mnoštvo magičnih trikova što je polaznike male škole posebno oduševilo.

08:54h
0
n e
Foto: djurdjevac.hr

Predškolci, odnosno polaznici predškolskog programa u vrtiću Maslačak, u protekla su dva mjeseca bili aktivni tako da su sa svojim odgojiteljicama sudjelovali u brojnim aktivnostima.

– Uz uvijek veselu i razigranu atmosferu osim učenja i priprema za školu, družili su se uz govorne i društvene igre te likovne aktivnosti u sklopu kojih su ukrašavali čizmice i božićne jelke. Na taj su način obilježili božićne i novogodišnje blagdane, a s obzirom na spomenute teme učili su i pjevali prigodne božićne pjesmice – piše na službenoj stranici Grada Đurđevca.

Tako su se tijekom tjelesnih aktivnosti prakticirale razne vježbe, a odgojiteljice su osmišljavale kreativne poligone potičući kod djece spretnost i snalažljivost. Djeci je omogućena i slobodna igra kako bi se i na taj način izrazila i rasteretila.

Spomenimo na kraju, u dječjem vrtiću Maslačak nedavno je gostovao i mađioničar Jozo Bozo koji im je sa svojom zanimljivom predstavom pokazao mnoštvo magičnih trikova što je polaznike male škole posebno oduševilo.

Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW