Opća makljaža

Masovna tučnjava: Mladić dobio kriglom u glavu i završio u bolnici

18:00h
0
Ilustracija // Foto: Mario Kos
Ilustracija // Foto: Mario Kos

U masovnoj tučnjavi u kojoj se nisu birala sredstva, bilo je tu i šaketanja i cipelarenja, najdeblji kraj izvukao je 23-godišnjak. Njega je godinu dana mlađi “fajter” udario kriglom po glavi. Liječnici su mu konstatirali puknuće lubanje i zadržan je na odjelu intenzivne njege.

Prava makljaža zabilježena je u noći sa subote na nedjelju ispred kafića u Ulici Đure Sudete u Virju. Bilo je to oko 1.35 sati.


U fizičkom sukobu sudjelovalo je više mladića, a svemu je kumovao i alkohol.

S jedne strane bila su braća, 21 i 18-godišnjak sa šireg đurđevačkog područja. U obranu braće stao je njihov stariji brat, 23-godišnjak, dok je 26-godišnjak iz protivničkog tabora u pomoć iz kafića pozvao još neke dečke. Među njima je bio i 22-godišnjak s bjelovarskog područja koji je iz kafića donio staklenu kriglu.

U masovnoj tučnjavi u kojoj se nisu birala sredstva, bilo je tu i šaketanja i cipelarenja, najdeblji kraj izvukao je 23-godišnjak. Njega je godinu dana mlađi “fajter” udario kriglom po glavi. Pritom mu je zadao teške tjelesne ozljede pa je prebačen u koprivničku bolnicu. Liječnici su mu konstatirali puknuće lubanje i zadržan je na odjelu intenzivne njege.

Protiv 22-godišnjaka policija je podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.

Policija je alkotestiranjem utvrdila da su 21 i 18-godišnja braća imali 1,09, odnosno 0,41 promila alkohola, dok za ostale sudionike tučnjave nisu poznate koncentracije alkohola zato što nisu odmah pronađeni i alkotestirani.

Dodajmo i da su zbog drskog ponašanja prekršajne prijave zaradili gotovo svi akteri ove tučnjave.

čitam...