razno

Materijalna šteta epilog tri prometne u županiji, dvojica nisu gledala gdje idu, trećem alkohol nije dao da vidi

Pijani vozač dobit će plavu omotnicu na svoju kućnu adresu. 

08:36h
0
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Dvije lakše prometne nesreće dogodile su se u petak u Križevcima u razmaku od pet sati. Prvo je 15 minuta iza podneva vozač (67) Seata u Zagrebačkoj ulici nepropisno pretjecao kamion s prikolicom pa su se lakše sudarili, prednji dio kamiona lupio je u bočnu stranu automobila. Niti je itko bio pijan, niti ozlijeđen. Kriv je 67-godišnjak protiv kojeg će biti pokrenut prekršajni postupak.

Nekoliko sati kasnije u Ulici kralja Tomislava za volanom Golfa bio je 46-godišnji muškarac s 1,26 promila u krvi. Vozio je prema centru, a u jednom trenu udario je bočnu stranu Hyundaija koji je išao iz suprotnog smjera. Službeni razlog? Nepropisno kretanje, uz ‘pomoć’ alkohola. Pijani vozač dobit će plavu omotnicu na svoju kućnu adresu.

Spomenimo kako se i u Koprivnici dogodila prometna gdje je zabilježena samo materijalna šteta. Zbilo se to u nedjelju 23. veljače oko 2 sata iza ponoći na Trgu kralja Tomislava. Tamo je na prilaznoj cesti 36-godišnjak zadnjom stranom Opela udario u prvi kraj lijepo parkiranog Hyundaija.

Vozač Opela otišao je s mjesta nesreće, no naknadno je pronađen. Protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

čitam...
Loading...