14.1 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KONCERT

Matija Cvek će svojim hitovima za Vidovo zabavljati Pitomačane i njihove goste
M

Sigurno će i ovogodišnje Vidovo opet ponuditi bogat glazbeni program, uključujući i festival Pjesme Podravine i Podravlja po kojem smo prepoznatljivi kaže Željko Grgačić

Ne propustite

Proslava Vidova u Pitomači i ove će godine ponuditi bogat program, a organizatori su u završnim fazama pregovora s izvođačima koji će zabavljati Pitomačane i njihove goste.

Zasad je sigurno da će na samo Vidovo, u subotu, 15. lipnja nastupiti Matija Cvek sa svojim prepoznatljivim glazbenim stilom i iznimnim vokalnim sposobnostima te odličnim pratećim bendom The Funkensteins.

Matija Cvek je postao jedno od najprepoznatljivijih imena nove generacije, a vlasnik je čak četiri Porina, dok je njegova pjesma Trebaš li me bila i hit 2022. godine.

– Još je prerano govoriti tko će još nastupiti osim Matije Cveka, no sigurno će i ovogodišnje Vidovo opet ponuditi bogat glazbeni program, uključujući i festival Pjesme Podravine i Podravlja po kojem smo prepoznatljivi – kaže Željko Grgačić, načelnik Općine Pitomača.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Avantura na dva kotača

FOTO Mario Laketa biciklirao do Vukovara i nazad: Kamioni su prolazili 20 centimetara uz mene, ali srce mi je bilo ispunjeno da ne mogu...

Priznajmo si, mnogi od nas se zadišu kada na biciklu odu do trgovine i natrag. Oni u malo boljoj...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×