Matija Poredski otišao iz Slavena, dolazi Glavica?

11:20h
0
poredski

Slaven Belupo je u ponedjeljak raskinuo profesionalni ugovor s napadačem Matijom Poredskim, koji u dosadašnjem razdoblju nije pokazao kvalitetu koja je potrebna koprivničkom prvoligašu.

Poredski je u Slaven Belupo pred dvije godine stigao iz Bjelovara, a u prošloj sezoni skupio je 14 nastupa, od toga je samo dvije utakmice odigrao u punoj minutaži.

 

 

Ukupno je upisao 400 prvenstvenih minuta, odnosno 15 % nastupa, a zabilježio je jednu asistenciju. U Kupu je pak odigrao dvije utakmice i postigao dva pogotka.Ove sezone nije bio u planovima trenera Roya Ferenčine, pa je rastanak bio logičan slijed događaja.

U medijima se navodi kako je Slavenu Belupu zanimljiv Dejan Glavica, mladi reprezentativac iz Varaždina. Ukoliko ishodi slobodne papire u varaždinskom klubu koji je u iznimno teškoj situaciji, Glavica bi mogao pojačati koprivnički klub.

Farmaceuti se pripremaju za subotnje gostovanje kod Cibalije u Vinkovcima, a pričuvni će igrači danas (utorak) nastupiti u prijateljskoj utakmici u Dugom Selu.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW