23.5 C
Koprivnica
Petak, 14. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Maturantima „zeleno svjetlo“ za norijadu
M

Ne propustite

Gradski paviljon u središtu parka bio je u ponedjeljak mjesto sastanka koprivničkog gradonačelnika Zvonimira Mršića i predstavnika maturanata Srednje i Obrtničke škole te koprivničke Gimnazije „Fran Galović“. Razlog sastanka bio je skori završetak nastave za maturante, odnosno dogovor oko „norijade“ koju svi maturanti dugo očekuju.

Tom prilikom, Mršić je maturante upozorio na pravila koja se moraju poštivati te im dao „zeleno svjetlo“ gotovo za sve aktivnosti koje su i poželjeli.

 

– Dopustit ćemo vam norijadu po gradu, ali i zamolit vas da ne radite ono što ne bi voljeli da vama rade iduće godine. Također ću vas zamoliti da gradu ne zadate neke trajne posljedice, jer ćete svi vi nastaviti i nakon norijade živjeti u njemu. Slobodno budite bučni i veseli i feštajte tih dana od jutra do mraka – objasnio je Mršić maturantima te im poželio puno sreće u budućem školovanju ili za one koji neće nastaviti školovanje, pri traženju posla.

TBF ili Leteći odred u Domu mladih

Ujedno, maturantima je idućeg utorka obećan i koncert u Domu mladih s početkom u 21 sat, ali koji će bend na njemu nastupiti još uvijek nije sigurno. Prva želja maturanata je TBF, ukoliko će ovaj splitski bend biti slobodan, a kao zamjena spominjalo se ime Letećeg odreda iz Osijeka. Osim koncerta, maturanti će dobiti i razglas, koji će od petka do utorka (osim nedjelje) biti postavljen na paviljonu, a u utorak u 13 sati na središnjem trgu održat će se i tradicionalni ples maturanata.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Mještani ogorčeni

Općina na nogama: Ne želimo smrad kompostane u svojim domovima, slat ćemo inspekcije da zaustavimo projekt

Vijest da će se u Imbriovcu, mjestu u općini Đelekovec, graditi nova kompostana na mjestu već postojeće, no s...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×