MC GHETTO PRIEST dodatno začinio RockLive Festival

06:48h
0
Ghetto Priest

MC GHETTO PRIEST, poznat kao pjevač Asian Dub Foundationa, ovih je dana dao novu dimenziju RockLive Festivalu. Osim njega, poznata su 2 nova pobjednika demo natjecanja, raspored bendova i cijene ulaznica po danima, te niz D.J.a koji će posjetitelje zabavljati na 3 dodatna stagea.

Ghetto Priest, jedan od najpoznatijih reggae glazbenika iz Engleske, na RockLive Festival dolazi kao glavni vokal Kirila Džajkovskog i benda. Ovaj izvrstan glazbenik svoju je karijeru izgradio na prepoznatljivom reggae vokalu, energičnom i mističnom live nastupu, a kruna svega njegov je angažman u svjetski poznatom bendu Asian Dub Foundation. Ovo će biti iznimna prilika svim ljubiteljima Ghetto Priesta da njegov odličan nastup vide uživo na pozornici RockLive Festivala.

Nakon 2 tjedna završen je i treći krug glasovanja za mlade izvođače. Ovaj put pobjedili su bendovi Chained in agonyCharlie, te osigurali nastup na festivalu. Osim njih, poduža je ali ne i konačna, lista D.J.-a koji će nastupiti na festivalu. Tako će posjetitelje na „Electronic“ stageu zabavljati: Deep n’ Chic, 8beatz, Pshe, Subversive Frequencies, Ivan Šimonek, Phoenix Kraundler, Joorant; na „Bassbeat“ stage dolaze eYa i F. Bee, dok će za „Distortion“ stage biti zaduženi DzonSkaVolta (Skaville sound) i Dzomba.

 

Raspored bendova po danima, te cijene dnevnih ulaznica izgledaju ovako:

1.9. – Četvrtak: Cold Snap, Kein Engel, Flamethrower, Šank?!, Angry Cows, EPePe (dnevna ulaznica – 30kn)

2.9.- Petak: Kiril Džajkovski (w. MC Ghetto Priest), Gustafi, Let 3, RHCP Real Tribute, Postolar Tripper, Kevlar Bikini, Condor Skye, Deflamol (dnevna ulaznica – 100kn)

3.9. – Subota: Brains, Elemental, Overflow, Pips, Chips & Videoclips, DeLyricum, Chained In Agony, Charlie (dnevna ulaznica – 100kn)

čitam...