31.5 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
berba medalja

Medalje s Europskog prvenstva za slijepe i slabovidne stigle i u Koprivnicu, Ferenčić osvojio treći uzastopni naslov
M

Športsku udrugu slijepih i slabovidnih osoba Koprivničko-križevačke županije predstavljali su Iva Šola, Ivica Ferenčić i Marijan Črneli u pratnji trenerice Ljiljane Picer

Ne propustite

Na Europskom prvenstvu za slijepe i slabovidne osobe koje je održano u Rumunjskoj sudjelovali su i hrvatski predstavnici koji su osvojili ukupno 13 medalja, a medalje su stigle i u Koprivnicu.

Športsku udrugu slijepih i slabovidnih osoba Koprivničko-križevačke županije predstavljali su Iva Šola, Ivica Ferenčić i Marijan Črneli u pratnji trenerice Ljiljane Picer.

– Iva Šola je kao članica ženske ekipe osvojila zlatnu medalju i prvo mjesto, dok je Ivica Ferenčić u Koprivnicu donio jedno zlato u kombinaciji i dva srebra ekipno i pojedinačno. Za Ferenčića je ovo treći uzastopni naslov u kombinaciji što je veliki uspjeh – poručuju iz Udruge.

Spomenimo da je reprezentacija osvojila sedam zlatnih, tri srebrne i tri brončane medalje, a reprezentacija je nastupala u muškoj i ženskoj konkurenciji u dvije ekipne discipline i dvjema pojedinačnim disciplinama.

Foto: Športska udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Proslava Svetog Ivana Krstitelja

Ivanje se slavi diljem županije, bogat program u Koprivničkom Ivancu, Torčecu, Kalinovcu, Kozarevcu i Podravskim Sesvetama

Blagdan Svetog Ivana Krstitelja obilježit će se za vikend i danima koji slijede diljem županije. Osim župa posvećenih ovom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×