23.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Medicinske sestre organizirale akciju “Uljepšajmo Božić potrebitima“
M

Ne propustite

Hrvatska udruga medicinskih sestara podružnica koprivničko-križevačke županije i Hrvatsko katoličko društvo medicinskih sestara i tehničara ogranak Koprivnica, organizirali su akciju “Uljepšajmo Božić potrebitima” sa ciljem prikupljanja osnovnih životnih potrepština za potrebe siromašnih obitelji.

Incijativa za božićnu akciju potekla je od medicinskih sestara Marine Friščić i Danijele Vorkapić. Tijekom akcije sakupljala se hrana, higijenski proizvodi te odjeća i obuća za djecu i odrasle. Prigodnim paketima razveselilo se dvadesetak obitelji lošijeg imovinskog stanja sa područja naše županije, a pakete su podijelile medicinske sestre iz patronažne službe Doma zdravlja koprivničko-križevačke županije.

Veliko hvala vlč. Krunoslavu Pačalatu na podršci ove akcije, stranci HRAST koja je donirala lijepu količinu prehrambenih proizvoda, medicinskim sestrama koje su sudjelovale u ovoj akciji te svim ljudima dobre volje i velikog srca koji su pomogli uljepšati Božić onima koji su u potrebi!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pri sv. duhu

Obilježava se Tjedan upoznavanja groblja, Komunalac je pripremio nove spremnike kako bi ono bilo još urednije

Koprivničko groblje Pri Sv. Duhu kojim upravlja Komunalac, kao član udruženja ASCE (europskog udruženja značajnih povijesnih groblja) i ove...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×