Međunarodna radionica za trenere i sportaše

07:59h
0
ilustracija

U Organizaciji Streljačkog saveza Koprivničko-križevačke županije i Streljačkog športskog kluba Podravka, a u suradnji sa Uredom za programe lokalnog sporta Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatskom olimpijskom akademijom i Centrom za istraživanje i razvoj športa u Koprivnici će se 22 rujna 2012. godine održati međunarodna radionica za trenere i sportaše.


Tema radionice je „Optimizacija procesa usvajanja znanja i vještina“.

Glavni cilj održavanja ove radionice je pomoći trenerima i sportašima u obnavljanju već postojećih znanja te stjecanje novih znanja i uvježbavanje konkretnih tehnika koje se mogu primjenjivati u samom radu sa sportašima u svakodnevnoj praksi.

Radionica se održava u predavaonici Pučkog otvorenog učilišta-zgrada Fakulteta, Trg Josopa bana Jelačiča 6 sa početkom u 10 sati.

Pokrovitelji radionice su Grad Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija. Predavači su sveučilišni profesori sa Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i psiholozi koji svakodnevno rade u praksi sa hrvatskim i inozemnim sportašima.

Očekuje se dolazak ravnatelja Centra za istraživanje i razvoj športa Tomislava  Paškvalina,  voditeljice odjela za sportske programe i strategije pri Centru za istraživanje i razvoj Športa  Elonore Čarapina i ravnatelja Hrvatske Olimpijske akademije Milana Kolmana.

PREUZIMANJE:
Program (pdf 500kb) 
Prijava (doc 40kb)
Karta lokacije (pdf 75kb)

čitam...