17.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
svijest

Međunarodni dan obitelji u virovskom društvu Naša djeca proslavljen prekrasnim dječjim crtežima
M

Ne propustite

Svake godine 15. svibnja obilježava se Međunarodni dan obitelji kojeg su proglasili Ujedinjeni narodi još 1989. godine. Slogan ovog dana glasi: “Obiteljski dan ne čine stvari nego srdačni odnosi roditelja i djece”.

Važno je osvijestiti koliko je obitelj važna, koliko su nam važni naši roditelji, braća, sestre, djeca, bake, djedovi… Svi su oni dio svakog pojedinog ljudskog bića, svi su oni važni u razvoju osobnosti pojedinca. Što kvalitetniju, tolerantniju, povezaniju obitelj imamo, veće su šanse da ćemo odgojiti i kvalitetnije, tolerantnije i povezanije društvo.

Društvo Naša djeca Virje s Dječji forumom Iskrice svake godine obilježava Dan obitelji i Majčin dan na poseban način. Organiziraju priredbu za roditelje, zovu goste, glume, plešeu, recitiraju, jednom riječju – uživaju.

– Nažalost, svjesni smo situacije koja nas je snašla ove godine, kada su nam aktivnosti ograničene i sva društvena događanja zabranjena, pa tako i naša.  No, nas to nije spriječilo. Još više dalo nam je snage da nastavimo s našim aktivnostima i obilježimo Međunarodni dan obitelji na malo drugačiji način. Sretni smo na svu tehnologiju koja nam omogućava susrete, razgovore i dijeljenje slika. S tim ciljem i naši članovi Dječjeg foruma Iskrice marljivo su crtali svoju obitelj i pridali joj svu pažnju. U današnje vrijeme, u zadanoj situacija pokazali su nam svoju obitelj koju vole i cijene na svoj način. Uživajte u njihovim radovima! – poručuju iz Društva Naša djeca.

Foto: virje.hr
Foto: virje.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×