2.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 22. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Melita Bušljeta nova viša suradnica za zdravstvene koncesije u županiji
M

Ne propustite

Melita Bušljeta iz Koprivnice nova je viša stručna suradnica za društvene djelatnosti u Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb Koprivničko-križevačke županije. Posao će joj prvenstveno biti sve vezano uz koncesije koje na području naše županije dodjeljuju liječnicima i stomatolozima. Rekla nam je to pročelnica Branka Cuki opovrgnuvši da je riječ o otvaranju novog radnog mjesta:
„To smo već imali prije sistematizirano ali nije bilo popunjavano do prošle godine dok nisu krenule te koncesije. Vi znate da je već prije bilo planirano da se krene s koncesijama, međutim, onda su išle izmjene samog Zakona o zdravstvenoj zaštiti i dogovaranja s Ministarstvom, jer smo svi iz svih županija imalo razno razne primjedbe na te koncesije pa se onda krenulo tek prošle godine s koncesijama.“

Od 8 prijavljenih kandidatkinja četiri nisu zadovoljavale uvjete natječaja, a na testiranju su se pojavile dvije, od kojih je Melita Bušljeta postigla bolji rezultat. Ne bude li natječaj srušen u žalbenom roku, nova viša stručna suradnica za zdravstvene koncesije može početi raditi 20.-oga ovog mjeseca. Inače, sustav županije nije joj stran jer je kao vježbenica radila na određeno vrijeme u Upravnom odjelu za financije i proračun.

 

tekst: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pet plus

Predivna dama haljinicom istaknula savršenu liniju i pozirala nam za čistu peticu!

Ne znamo što točno ova predivna dama fotografira, ali znamo da je za nas namjestila savršenu pozu za fotku! Potpuno...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×