31.5 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Melita Ivančić je nova županijska glasnogovornica
M

Ne propustite

Između troje kandidata koji su ušli u završnicu javnog natječaja za novog glasnogovornika Koprivničko-križevačke županije, posao je dobila Melita Ivančić. Tako je odlučilo Županijsko povjerenstvo kojem je na čelu bio zamjenik župana Darko Sobota.

Melita Ivančić naslijedit će Melitu Pavlek, koja je prešla u Hrvatsku zajednicu županija u Zagrebu. Ivančićeva u županiju dolazi s pozicije ravnateljice POUKA-e, ustanove za obrazovanje odraslih pri Obrtničkoj komori županije, a ranije je stekla medijsko iskustvo kao djelatnica marketinga jedne medijske kuće.

Župan Darko Koren zadovoljan je izborom nove glasnogovornice // Foto: Arhiva– Smatram da je je to dobro rješenje, jer ne može na taj posao doći netko tko o njemu ništa ne zna. Pratili smo njen dosadašnji rad, osobito djelovanje u komorskom sustavu, a osim toga ima i vrijedno iskustvo iz rada u medijima – rekao je župan Darko Koren o novoj glasnogovornici.

Konkurenti na natječaju Ivančićevoj su bili Andreja Horvat Friščić, glasnogovornica županijskog HNS-a, te Goran Obran, novinar Podravskog lista.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Informacije na linku

Kreće gradnja magistralnog vodovoda kroz podravsku općinu, poljoprivredna polja bit će prekopana

U Općini Novigrad Podravski doznajemo kako su Koming Koprivnica i Vodne Usluge Bjelovar sklopili ugovor o gradnji novog magistralnog...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×