tradicija

Memorijal Goran Vrbošić – Vrba opet je tu, stižu ekipe iz Slovenije i Mađarske, prvi puta se igra Special Power League

Revijalne utakmicu odigrati će i veterani koprivničkog kluba, nekadašnji Vrbini suigrači, u protiv veterana iz slovenske Velike Nedjelje.

16:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Rukometni klub Koprivnica-Noa prvog dana veljače opet će biti organizator tradicionalnog memorijalnog turnira Goran Vrbošić – Vrba koji se igra u sjećanje na tragičnu pogobiju maldog dragovoljca Domovinskog rata, igrača rukometnog kluba i dragog sugrađana.


Ove godine na turniru će nastupiti ekipe iz Mađarske i Slovenije. Sudionici će biti Tungsram SE Nagykanizsa iz Mađarske, RD Gorišnica iz Slovenije i RK Valpovka iz Valpova.

– U sklopu turnira odigrat će se i prvi puta u Hrvatskoj rukometni turnir Special Power
League. Radi se o projektu rukometne lige za osobe s poteškoćama u razvoju, a dio kojeg kao jedan od klubova osnivača je i naš klub na što smo iznimno ponosni. U sklopu navedenog projekta SPL-a nastupit će ekipe iz Hrvatske, te Beča i Graza iz Austrije koje će na taj način uveličat ovaj događaj i spomen na našeg rukometaša – VRBU – otkrili su u klubu.

Revijalne utakmicu odigrati će i veterani koprivničkog kluba, nekadašnji Vrbini suigrači, u protiv veterana iz slovenske Velike Nedjelje. Svečani i kvalitetni program turnira predstavlja značajan i važan događaj svim građanima Grada Koprivnice i Koprivničko–Križevačke Županije, a tome svjedoči i svake godine uobičajeno velik broj gledatelja na cijelom turniru.

 

čitam...